Cizrnová placka podle Marti
Rozmixovat cizrnu do základního těsta byl ten nejlepší tip, co jsem od Martiny (Marťa Průšová - moje koučka) mohla dostat. Tuto sladkou snídani bych jedla klidně každý den. Cizrna není v pokrmu cítit. Příjemně Vás zasytí na celé dopoledne!
Ingredience:
100 g propláchnuté cizrny
30 g ovesných vloček
15 g vanilkového proteinu
špetka skořice
1 vejce
mléko na zředění (20-30 ml)
Všechny ingredience nasypu do mixéru, rozmixuji na tekutější kaši. Těsto naliju na nepřilnavou pánev, opékám pozvolna. Jakmile se spodní strana zatáhne, obracečku obrátím a dopeču. Obvykle si hojně obložím mléčným výrobkem, moc mi teď zachutnal rostlinný jogurt od firmy Alpro chutná po vanilce, ovocem, a mandlovým krémem Allnature
Doufám, že Vám bude chutnat, tak jako mě 🧡
Markéta
Originální recepturu najdete u Marti na Insta profilu
Video k receptu: